Ostatnio dodane

Bałtyckie Spotkania Ilustratorów

Środa, 6 listopada 2019

Dzisiaj premiera "Puk, puk! Otwórzcie drzwi!"

Czwartek, 31 października 2019

Wieczór gwiazdkowy na placu budowy

Środa, 30 października 2019

Sto nasionek, które pofrunęły

Środa, 30 października 2019

Niech żyje komiks 4

Wtorek, 29 października 2019

 

Ostatnio komentowane

Kim chcielibyście być - marzymy w majówkę

Piątek, 29 kwietnia 2016

Z "Rymsem" w 2016 :)

Czwartek, 31 grudnia 2015

Ptaszki, ptaki i ptaszory - konkurs plastyczny

Czwartek, 7 stycznia 2016

Święta, idą święta...

Wtorek, 22 grudnia 2015

Nagrody i wyróżnienia w konkursie "Trzy/mam/książki"

Poniedziałek, 7 grudnia 2015

Miesiąc z recenzją - piszcie i wygrajcie książkę "Wszystko gra"!

Piątek, 30 grudnia 2011

"Miesiąc z recenzją" to konkursowa propozycja dla dorosłych miłośników książek dla dzieci i młodzieży. Zachęcamy Was do pisania pochwalnych i krytycznych recenzji wybranych przez Was tytułów.

Redakcyjne jury wybierze najlepszą, najciekawszą recenzję i jej autorkę/autora nagrodzi książką "Wszystko gra" Anny Czerwińskiej-Rydel, zilustrowaną przez Martę Ignerską, wydaną przez Wytwórnię i Narodowy Instytut Fryderyka Chopina. Nagrodą dla zwycięzcy, jak i wyróżnionych osób, będzie publikacja recenzji na portalu.

Chwytajcie zatem za pióra i klawiatury, czekamy na Wasze recenzje przez cały grudzień! Ślijcie je do ewa.skibinska@ryms.pl

REGULAMIN KONKURSU:

1. Organizatorem konkursu jest Wydawnictwo Hokus-Pokus Marta Lipczyńska-Gil, ul. Wandy 10a/4, 03-949 – Warszawa, NIP 956-193-49-63, REGON 015507411

2. Konkurs rozpoczyna się pierwszego dnia każdego miesiąca o godzinie 00:01 i kończy ostatniego dnia miesiąca o godzinie 23:59.

3. W konkursie mogą brać udział osoby pełnoletnie i nie będące pracownikami lub współpracownikami wydawnictwa.

4. Uczestnik konkursu musi być autorem nadesłanego tekstu i posiadać prawa autorskie do niego.

5. Recenzje są zgłaszane do konkursu poprzez nadesłanie ich drogą mailową do ewa.skibinska@ryms.pl

6. Uczestnik konkursu może zgłosić dowolną liczbę recenzji; każda recenzja musi dotyczyć innej książki.

7. Recenzje zgłaszane na konkurs nie mogą być wcześniej nigdzie publikowane.

8. Wyboru najlepszej recenzji dokonuje jury, w którego skład wchodzą: Anna Mieszała i Ewa Skibińska.

9. Jury wyłoni zwycięzcę pod warunkiem zgłoszenia do konkursu minimum trzech prac przez różnych autorów.

10. Ogłoszenie wyników nastąpi do siódmego dnia następnego miesiąca po zakończeniu konkursu.

11. Zwycięskie recenzje zostaną opublikowane na stronie www.ryms.pl, linki do recenzji zostaną umieszczone m.in przy opisach książek, których recenzja dotyczyła.

12. Organizator zastrzega sobie prawo do redakcji i skrótów nadesłanych recenzji.

13. Każda opublikowana recenzja zostanie podpisana imieniem i nazwiskiem autora (lub pseudonimem).

14. Reklamacje dotyczące odbioru nagród lub innych elementów konkursu należy przesyłać w ciągu 14 dni od dnia stwierdzenia nieprawidłowości na adres organizatora. Reklamacje zgłoszone po tym terminie nie będą przez organizatora rozpatrywane.

15. Nagrody zostaną wysłane przez organizatora konkursu na jego koszt, wysyłamy je tylko na terenie Polski. Nagrody przepadają w sytuacji podania przez uczestnika błędnych danych.

16. Biorąc udział w konkursie uczestnik wyraża tym samym zgodę na jego zasady oraz na umieszczenie swoich danych osobowych w adresowej bazie danych organizatora, a także na ich dalsze wykorzystanie i przetwarzanie w celach marketingowych.

17. W kwestiach nieuregulowanych w niniejszym regulaminie mają zastosowanie przepisy polskiego prawa, w szczególności Kodeksu Cywilnego.


Zobacz także:

« wróć na stronę listy informacji o wydarzeniach

Dodaj komentarz





Najnowszy numer


ZAMÓW NEWSLETTER


Reklama

  • ryms w empikach
  • Wróble na kuble
  • IBBY Ryms upowszechnianie czytelnictwa
  • Arctic
  • Gwarancja kultury dla Marty Lipczyńskiej
  • Żółwik
  • OKO
  • Ryms na Facebook
  • 12 miesięcy
  • Ze zwierzyną pod pierzyną
  • czaple
  • Lato Adeli